La contactul cu aerul, alimentele își pierd valoarea nutritivă și gustul. În plus, ele devin un teren propice pentru bacterii, mucegai și fermentație, ceea ce le scurtează termenul de valabilitate.
La contactul cu aerul, alimentele își pierd valoarea nutritivă și gustul. În plus, ele devin un teren propice pentru bacterii, mucegai și fermentație, ceea ce le scurtează termenul de valabilitate.
Atunci când mâncați în sălbăticie, tot ce aveți nevoie este doar un cuțit și mâinile goale. Cu toate acestea, este mult mai confortabil sa mâncați cu ajutorul vaselor de exterior și cu folosind alte trucuri inteligente. Acestea includ, de exemplu și tocătorul din lemn TETRAO.
Dacă obișnuiți să aruncați des o cantitate mare de alimente pe care nu reușiți să le consumați, va-ți gândit să cumpărați pachetul pentru vidarea alimentelor? Perioada de valabilitate și depozitarea alimentelor este foarte importantă. Parametrii importanți de bază care contează atunci când alegeți un aparat pentru vidat sunt dimensiunile, greutatea, puterea de aspirație și puterea absorbită. Vă vom sfătui cum să alegeți un aparat pentru vidat care să se potrivească tuturor nevoilor dumneavoastră.
În contact cu aerul, alimentele își pierd valoarea nutritivă și gustul. În plus, acestea devin un teren de reproducere pentru bacterii și ciuperci, ceea ce le scurtează durabilitatea. O modalitate interesantă de a păstra mâncarea proaspătă mai mult timp este aparatul de vidat FoodSaver.
FoodSaver este o companie americană care produce aparate de vidat alimente pentru profesioniști și gospodării. Aceste aparate brevetate cu o folie groasă fac posibilă extragerea perfectă a aerului și crearea unei conexiuni etanșe, care va prelungi durata de valabilitate a alimentelor de până la opt ori. Acestea asigură depozitarea eficientă a alimentelor în restaurante sau gospodării și, în plus, vă vor elibera de risipa alimentară inutilă și vor economisi mulți bani. Aparatele sunt perfecte pentru ambalarea mâncării la școală sau la serviciu.